Podjetje na Slovaškem – Zavarovanje premoženja

S premoženjskim načrtovanjem do zavarovanja aktiv in prihrankov!
Večina podjetnikov se redno sooča z vprašanjem zavarovanja lastnega premoženja. Nepričakovane in nelegalne izvršbe, stečaji, poslovni ali življenjski partnerji vas lahko pripeljejo v težave.

Podjetje v tujini (offshore, onshore) je možno uporabiti kot varno področje za hrambo aktiv. Že kar nekaj časa ne velja več, da vam banke v Švici, Avstriji, Bosni, Hrvaškem ali Malti nudijo anonimnost ali varnost premoženja. Večina teh inštitucij se namreč podreja direktivam Evropske unije in nudijo javne trgovske registre, ki vam ne zagotavljajo nobene bančne anonimnosti in zavarovanja vašega premoženja.

Ustanovitev podjetja na Slovaškem je ustrezen pravni okvir v katerem z upoštevanjem zakonov v praksi zavarujemo vaše premoženje. Postopek ustanovitve podjetja na Slovaškem vodimo v celoti mi. Od vas potrebujemo le kopijo osebnega dokumenta, potrdilo o nekaznovanosti in ime podjetja. Z enim obiskom v Bratislavi podpišete overjene dokumente pred notarjem in odpremo bančni račun.

Najbolj pomembno je ukrepati preden nastopijo težave.

Zavarovanje premoženja šele po tem, ko nastopijo težave, je zamudno, pravno vprašljivo in precej drago. Najbolj elegantna rešitev je, da svoje premoženje preko podjetja na Slovaškem zavarujete zdaj, da ste pripravljeni na vse izzive, ki lahko nastopijo v prihodnosti.

Za vse informacije glede zavarovanja premoženja preko ustanovitve podjetja na Slovaškem nam pišite zdaj na info@frgncompany.si

Komentiraj

Klic