FRGN company se specializirano ukvarja z ustanovitvijo in vodenjem družb na Slovaškem. Razlogi za ustanovitev družbe so običajno visoki prihranki pri nakupu vozil višjega cenovnega razreda ali davčna optimizacija za vaše podjetje.

Govorimo slovensko
Jakob Schmidt, direktor podjetja, je po rodu Slovak. Je pa dlje časa živel v Sloveniji in se zelo dobro naučil slovenskega jezika. Tako se lahko z vami pogovarja in vam piše v slovenskem jeziku. Na Slovaškem pa bistveno lažje kot kdorkoli drug ureja vse potrebno na uradih v slovaškem jeziku.

Ključna prednost FRGN Company je odzivnost, diskretnost in poznavanje številnih, malo znanih načinov za prihranek za vas in vaše podjetje s pravilno uporabo zakonov.

Izkoristite prednosti sodelovanja z nami
Ustanovitev podjetja na Slovaškem
(Priporočamo ustanovitev d.o.o., ki se na Slovaškem imenuje s.r.o., ki jamči le z ustanovitvenim kapitalom.
Uredimo vam tudi statusa davčnega zavezanca).
Sedež podjetja na Slovaškem
Nakup obstoječega podjetja.
Upravljanje podjetja na Slovaškem
Odprtje bančnega računa
Računovodstvo in revizija
Anomizacija lastništva podjetja
Zavarovanje vašega premoženja
Pravne storitve
Po potrebi zaprtje podjetja.
Ureditev vsega potrebnega za cenejši nakup vozil!

Eden glavnih razlogov za odprtje podjetja na Slovaškem je do 60% prihranek pri nakupu avtomobila višje vrednosti. Za vozila, ki jih kot slovaško podjetje kupite v Sloveniji, ne boste plačali nobenega davka. Na računu avtohiše bo samo neto cena vozila. Prihranili boste vrednost ddv, dmv in potencialno še davek na luksuzna vozila.

Eden glavnih razlogov za odprtje podjetja na Slovaškem je do 60% prihranek pri nakupu avtomobila večje vrednosti. Za vozila, ki so v lasti podjetja, se na Slovaškem namreč ne plača noben davek ali dajatev. Tako avtomobil kupite v Sloveniji in ga prepišete na slovaško podjetje in registrirate na slovaške tablice. Tako dobite nazaj vrednost ddv, dmv in davka na luksuz kar lahko pri najdražjih modelih avtomobilov znaša tudi 61% na neto vrednost avtomobila.

Odprite podjetja na Slovaškem in prihranite zdaj. Pišite nam na info@frgncompany.si za več informacij.

Klic