O podjetju

Pomagamo do dobička podjetnikom in podjetnicam

O podjetju

Ime podjetja FRGN je krajšava za besedo Foreign.
Od leta 2013 je naša dejavnost ustanovitev podjetja na Slovaškem. Prav tako izvedemo nakup, prodajo, prevzem ali likvidacijo podjetja.

Ustanovitev podjetja na Slovaškem
Naša prednost je odličnem poznavanju tako Slovenije kot Slovaške in primerjave zakonov v obeh državah. Direktor podjetja, Jakob Schmidt, sem namreč Slovak, ki pa sem veliko let živel v Sloveniji.
Pri delu v obeh državah sem opazil potrebo po nekom, ki resnično pozna Slovaško in izhaja iz odvetniškega okolja, ki postopke, urade in zakone podrobno pozna. Nudimo tudi ugodne cene, ker storitve opravljamo sami in ne preko posrednikov kot je to drugače običaj za tiste, ki v resnici Slovaške niti ne poznajo.

Za nami je že uspešna zgodovina ustanovitev podjetij na Slovaškem. Izvedli smo tudi več uspešnih selitev podjetij iz Slovenije na Slovaško pri čemer so lastniki in družba privarčeval veliko časa in predvsem denarja.

Registracija avtomobila na Slovaškem
Vsakodnevno uredimo dokumentacijo za vse, ki želite bistveno privarčevati pri nakupu avtomobila višjega cenovnega razreda preko podjetja na Slovaškem. V teh procesih smo zelo utečeni in vam zagotovimo tudi dodatne ugodnosti pri uvoznikih avtomobilov. Uredimo tudi vse postopke v zvezi z vračilom ddv, dmv in davka na luksuz pri nakupu avtomobila tako da večino te vrednosti, ki lahko znaša tudi do 60% na ceno vozila, prejmete vi nazaj.

Svojim poslovnim partnerjem smo vedno na voljo in se z njimi radi družimo tudi neformalno in podamo dodatne nasvete in sveže informacije o spremembah v zakonih iz prve roke.

Osnovni cilj

Naš cilj je dolgoročen prihranek za vas

Naš osnovni cilj je zagotavljanje strokovne pomoči s pomočjo katere boste vsako leto prihranili pri
poslovanju podjetja,
Stroških in dajatvah vezanih nepremičninah,
Ceni nakupa vozil in letnih stroških z vozili
želite zaščitili svoje premoženje
anonomizirali svoje poslovne deleže in poslovanje.

Zavedamo se naše odgovornosti za vaš prihranek in dobičke.

Naše storitve so osredotočene na poenostavitev poslovanja in pripraviti ustrezen pravni okvir za delovanje podjetnikov, ki jim to onemogočajo lokalne pravne omejitve.

Diskretnost sodelovanja

Že ob prvem srečanju z zastopnikom naše družbe vam ponudimo v podpis pogodbo o molčečnosti, ki vam zagotavlja veliko mero diskretnosti in anonimnosti.

Za vse informacije glede cenejšega nakupa vozila ali ustanovitve podjetja na Slovaškem nam pišite zdaj na info@frgncompany.si

Ime podjetja – FRGNCOMAPNY Office services s.r.o.

Sedež – Klincová 24, 821 08 Bratislava

IČO (matična št.) – 51014815

DIČ (davčna št.) – 2120674193

Zapisana pri: Os. Bratislava I, odd. Sro, vl.č.121333/B / Zapisana pri Okrajnem sodišču Bratislava I, oddelek Sro, zapis št. 121333/B

Klic