Sedež podjetja na Slovaškem

Sedež podjetja in virtualna pisarna na Slovaškem je odlična rešitev za vse podjetnike in podjetnice, ki ne potrebujete lastnih prostorov. Z virtualno pisarno pridobite naslov za registracijo sedeža podjetja na ekskluzivnem naslovu v centru Bratislave.

Proces in dokumente za ustanovitev virtualne pisarne vašega podjetja izvedemo mi.

Virtualna pisarna v Bratislavi na Slovaškem vam zagotavlja, da se lahko posvetite svojemu poslu in vam omogoča tudi veliko mero anonimnosti.
Za vašim pooblastilom potem prevzemamo sprejeto pošto, ki vam jo brezplačno posredujemo v skenirani obliki na vaš e-naslov.

V primeru potrebe vam nudimo tudi komunikacijo in urejanje različnih zadev pri uradih ali poslovnih partnerjih na Slovaškem.

Virtualna pisarna na Slovaškem vam omogoča tudi koriščenje vseh ugodnosti, ki so jih deležne družbe na Slovaškem in vam zagotavlja visok prihranek pri stroških najema.

Bratislava je glavno mesto Slovaške in njegov upravni, gospodarski in politični center. Je le pol ure oddaljena od Dunaja. Bratislava je tudi najbolj razvit del Slovaške. Virtualna pisarna z naslovom v centru Bratislave v lepo urejeni poslovni stavbi v kateri domuje tudi več odvetniških pisarn in ima lastno parkirišče, bo pri vaših poslovnih partnerjih zbudila še več zaupanja.

Za vse informacije glede ustanovitve podjetja in registracije sedeža podjetja na Slovaškem in naročila virtualne pisarne nam pišite zdaj na info@frgncompany.si

[ninja_form id=4]

Klic